Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Én és kollégáim üdvözöljük önt egy új, eddig Európában nem ismert üzleti lehetőség világában. Szeretnénk önnek bemutatni a Hawaii szigetekről indult, Hawaiian Ice néven elterjedt, csodálatos ízű és színkompozíciójú desszertkülönlegességet.

Ez a speciális borotvált jégből és különleges szirupból álló, egyedi színes kehelybe töltött és nemcsak kiváló ízű, de csodálatos színivel is feltűnő termék, amely méltán nagy érdeklődésre tart számot. Mi üzleti életben mindig olyan megoldásokon gondolkodunk, ami kicsi befektetéssel, kevés eszközzel és egyszerű megvalósítással megfelelő profit elérését teszi lehetővé.

A Hawaiian Ice elkészítése és forgalmazása egy ilyen lehetőség. Minimális helyigénnyel, kevés tanulással, nem nagy befektetéssel és nem utolsó sorban nagyon jó profitabilitással most mindez az ön számára is elérhető. Lehet önnek étterme, bárja,cukrászdája vagy csak egy egyszerű büfé kocsija, ez a kiváló termék megállja a helyét bárhol. Biztos vagyok benne, hogy ez a fajta vállalkozás önmagában is szép profitot tud termelni és nem szükséges hozzá nagy összegű beruházás.

Mi az ön számára,egy komplex szolgáltatás keretein belül mindent biztosítunk a géptől kezdve a szirupig a reklámanyagon át a kellékekig. Mindezt az ön igényeinek és üzleti lehetőségeinek megfelelően három féle konstrukcióban.

  • Választhatja a gép és eszközök megvásárlását, kedvezményes áron.

 

  • Vásárolhat gépet és eszközöket részletfizetési lehetőséggel.

 

  • Köthet velünk együttműködési szerződést üzemeltetésre, ha rendelkezik egy igazán frekventált hellyel!

 

És mindezek felett, ha segíti munkánkat és segít nekünk további partnereket találni, akkor mi a konstrukcióktól függően extra kedvezményeket (profitot) adunk önnek ajándékba.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, keresse az aktuális ajánlatainkat a honlapunkon.